Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

V bánovskej nemocnici poskytujú mladým lekárom možnosti na sebarealizáciu a kariérny rast

7.7.2020

Nemocnica AGEL Bánovce poskytuje liečebno-preventívnu starostlivosť pre takmer 40-tisíc obyvateľov spádovej oblasti. Uplatnenie v nej našli mnohí mladí lekári priamo po skončení štúdia. Zhodujú sa v jednom – v bánovskej nemocnici sú spokojní, oceňujú prístup vedenia, moderné vybavenie nemocnice a možnosti kariérneho rastu.

Lôžkové oddelenie fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie má medzi svojimi posilami aj mladých lekárov. ,,Práca v našej nemocnici sa mi páči. Mám príjemné pracovné prostredie, ústretové vedenie, podporujúci, šikovný kolektív, možnosť ďalšieho odborného vzdelávania a účasť na školeniach. Zároveň máme aj možnosť rôznych benefitov,“ hovorí Anna Vatazhok, lekárka z tohto oddelenia. Na výber miesta svojho pôsobenia si spomína dodnes:  ,,Práve v tejto nemocnici mi ponúkli najlepšie podmienky, vedenie veľmi ochotne pomohlo vybaviť školu a škôlku pre deti, ukázali mi moje budúce pracovné oddelenie, ktoré bolo nielen moderne vybavené, ale stretla som tam aj veľmi príjemný kolektív. Pamätám si svoje pocity, jednoducho som bola inšpirovaná a som chcela byť súčasťou tohto tímu,“ vysvetľuje. Výber povolania bol u nej tiež jednoznačný. ,,Medicínu považujem za najkrajšie, najzaujímavejšie, najžiadanejšie a zároveň najzodpovednejšie povolanie, veď ide o ľudský život a jeho kvalitu,“ dodáva. Yevhen Vatazhok je jej manžel a zároveň kolega z oddelenia. Vo svojom zamestnaní je tiež veľmi spokojný. ,,Pracujem na novom zrekonštruovanom  oddelení s dobrým vybavením. Mám spoľahlivý kolektív a múdreho primára, ktorý zdieľa so mnou svoje lekárske skúsenosti,“ opisuje svoje pracovisko. Svoju prácu berie tiež ako poslanie. ,,Povolanie lekár umožňuje zachrániť život človeka, zlepšiť jeho dĺžku a kvalitu, zároveň  je podľa môjho názoru najprestížnejšie a najdôležitejšie. Najťažšia pre mňa je každodenná práca s papiermi, ale za najkrajšie považujem pozorovanie zlepšenia stavu a kondície pacientov,“ hovorí doktor Yevhen Vatazhok.

Geriatrička Iryna Talama so svojimi kolegami z bánovskej nemocnice súhlasí. ,,Práca v tejto nemocnici sa mi páči a som s ňou veľmi spokojná. Byť lekárkou je najhumánnejšia profesia. Najťažšie je byť silným duchom a vcítiť sa do bolesti  niekoho iného. Profesia lekára je pre človeka najdôležitejšia, veď je skutočne niečo cennejšie ako zdravie? Najkrajšie na mojej práci je kontakt s ľuďmi a mám veľkú radosť, keď vidím výsledok svojej práce, spokojnosť pacienta a úsmev na jeho tvári,“ vysvetľuje.

Nemocnica AGEL Bánovce prijala  za posledné tri roky dvoch absolventov a aktuálne sú voľné miesta na internom oddelení, oddelení fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie a tiež na RTG oddelení.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL