Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Nemocnica AGEL Bánovce prijala v súvislosti s výskytom COVID pozitívnych občanov mimoriadne opatrenia

15.7.2020

Vzhľadom na zhoršenie regionálnej epidemiologickej situácie súvisiacej s pandémiou COVID-19 v Bánovciach nad Bebravou, Nemocnica AGEL Bánovce opätovne sprísnila režim a prijala opatrenia, na zamedzenie šírenia koronavírusu a kvôli ochrane pacientov aj zamestnancov nemocnice.

Od dnešného dňa v Nemocnici AGEL Bánovce dochádza ku zmene organizácie pri vstupe do nemocnice. Pri hlavnom vchode je znovu realizované triedenie pacientov – tzv. triáž, a to v pracovné dni v čase od 06.00 hod  do 16.00 hod.  Zamestnanci nemocnice pre všetkých,  ktorí do nemocnice prichádzajú, zabezpečia dezinfekciu rúk a skontrolujú použitie rúšok v súlade s odporučením Úradu verejného zdravotníctva.

,,Zisťovanie anamnestických údajov a prehlásenie pacienta, alebo tretej osoby v súvislosti s COVID-19 je v kompetencii jednotlivých našich oddelení a ambulancií. Zápis informácie ku COVID-19 pacienta aj jeho sprievodu do príslušnej zdravotnej dokumentácie je povinný,“ uviedla riaditeľka Nemocnice AGEL MUDr. Mina Bobocká.

Od dnešného dňa znovu platí až do odvolania v Nemocnici AGEL Bánovce prísny zákaz návštev na lôžkových oddeleniach. ,,Všetkých pacientov, ktorí prichádzajú na naše ambulancie, žiadame o dôsledné dodržiavanie hygienických opatrení, o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s aktuálnou epidemiologickou situáciou. V prípade pozitívnej  epidemiologickej anamnézy je nutné bezodkladne kontaktovať  RÚVZ Trenčín,“ dodala riaditeľka Nemocnice AGEL Trenčín MUDr. Mina Bobocká.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL