Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Bánovská nemocnica dnes privítala približne 400 ľudí na svojom prvom DOD

21.10.2016

NEMOCNICA Bánovce, 3. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, dnes 21. októbra 2016, privítala na svojom prvom verejne prístupnom Dni otvorených dverí (DOD) 50 žiakov a viac ako 350 ľudí zo širokej verejnosti. DOD, ktorý sa konal priamo v nemocnici, sa zúčastnili aj hospitalizovaní pacienti. Toto podujatie bolo zamerané na prevenciu, bolo určené hlavne pre širokú verejnosť. Jedným z garantov akcie bola najväčšia zdravotná poisťovňa na Slovensku.

O detský program počas podujatia sa postarali dvaja klauni zo Súkromného konzervatória Dezidera Kardoša v Topoľčanoch. „V rámci DOD si deti a verejnosť mohli dať bezplatne zmerať krvný tlak, celkovú kondíciu tela, naučiť sa správny postup umývania rúk, vidieť ukážku nácviku zubnej hygieny,“ uviedla MUDr. Mina Bobocká riaditeľka nemocnice s tým, že sprievodný program bo pripravený nielen pre dospelých ale i pre deti.

Návštevníkov veľmi zaujala diagnostika pleti. Ambasádorkou vyšetrenia kvality pleti bola česká MISS Mgr. Jana Doležalová z Prahy. Počas celého dňa sa dala zistiť hĺbková analýza stavu pleti, najviac zaujala problematika vrások, hydratácia a príčiny zčervenania pleti. Návštevníci si na figuríne vyskúšali poskytnutie prvej pomoci. Veľký záujem bol aj o bezplatné zmeranie krvného tlaku a o vypočítanie Body mass indexu. „Najmenšie detičky sa tešili maľovankám,  farbičkám, zubným kefkám, pexesám a bylinkovým abecedám. Študenti stredných škôl dostali poznámkové bloky, perá, mincovníky. Bol to krásny deň, plný smiechu, radosti,“ dodala riaditeľka s tým, že už teraz sa teší na druhý ročník DOD.

NEMOCNICA Bánovce – 3. súkromná nemocnica je mimoriadne úspešná predovšetkým v oblasti poskytovania jednodňovej zdravotnej starostlivosti v deviatich odboroch, hlavne v odbore ortopédie, gynekológie a pôrodníctve. Nemocnica sa touto aktivitou pripojí k skupine nemocníc na Slovensku, ktoré v uplynulom čase usporiadali obdobné  podujatia s cieľom zvýšiť povedomie o zdravotníckej prevencii. 

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL