Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Klauni rozdávali úsmevy na chodbách bánovskej nemocnice

2.6.2016

Sviatok detí premenil Nemocnicu Bánovce, ktorá je manažérsky riadená spoločnosťou AGEL na veľké javisko. Na ňom účinkovali klauni Cyril a Maximilián.

,,Smiešny klaun v nemocnici dokáže urobiť zázrak. Dúfame, že sme všetkým pripravili pekný zážitok. Radosť a smiech považujeme za veľmi  účinné medikamenty," povedala o dni detí v nemocnici jej riaditeľka MUDr. Mina Bobocká. 

Prvé kroky Cyrila a Maximiliána viedli na detské oddelenie. Tam ich už netrpezlivo čakali malí pacienti s rodičmi. O hodinový program sa postarali dvaja nezabudnuteľne smiešni klauni,  ktorí do svojho sveta zapájali deti, lekárov, sestričky i rodičov.  Celá akcia bola doplnená prekvapením na záver v podobe nových hračiek. Tie budú súčasťou hracieho kútika na oddelení. Ľuboš Dúcky z Bánoviec nad Bebravou prispel k darom tromi televízormi, ktoré budú od 1. júna súčasťou detských izieb.

Oslava dňa detí vytiahla z nemocničných postelí nielen deti.  Klauni navštívili i oddelenie pre dlhodobo chorých pacientov, ambulancie a časť operačného traktu. Úsmev vyčarili nielen chorým, ale každému kto ich stretol. ,,Úžasný deň plný zážitkov. Dúfame, že sa budeme môcť vrátiť rozdávať radosť do tejto nemocnice. Veľká úcta patrí lekárom a zdravotníkom za ich prácu s chorými ľuďmi," zhodnotili popoludnie v bánovskej nemocnici Cyril a Maximilián.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL