Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Deň otvorených dverí v bánovskej nemocnici

26.9.2016

NEMOCNICA Bánovce, 3. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, otvorí svoje brány verejnosti v piatok 21. októbra 2016 v čase od 10:30 do 17:00 hodiny. Deň otvorených dverí bude pre nemocnicu premiérou. Hlavným cieľom podujatia bude priblížiť preventívne zdravotnícke aktivity širokej verejnosti.

Návštevníci si počas celého dňa 21. októbra môžu dať u odborníkov bezplatne urobiť viaceré vyšetrenia, napríklad hladiny cholesterolu a cukru v krvi, ako aj meranie krvného tlaku. Taktiež zadarmo sa v tento deň budú dať získať i dôležité informácie o zdravotnom stave, informácie o odhade biologického veku, stanovení bazálneho metabolizmu a o CO vo výdychu. Partnerom podujatia je najväčšia zdravotná poisťovňa na Slovensku. ,,Predchádzať ochoreniam, vzdelávať a poskytnúť nové formy komunikácie s pacientom sú dnes  súčasťou modernej medicíny. Deň otvorených dverí je pre nás veľkou výzvou. I  touto formou chceme  všetkých pozvať k aktivitám, ktoré budú k dispozícií a zabezpečené v spolupráci s našimi partnermi," uviedla MUDr. Mina Bobocká riaditeľka nemocnice.

NEMOCNICA Bánovce – 3. súkromná nemocnica je mimoriadne úspešná predovšetkým v oblasti poskytovania jednodňovej zdravotnej starostlivosti v deviatich odboroch, hlavne v odbore ortopédie, gynekológie a pôrodníctve. Nemocnica sa touto aktivitou pripojí k skupine nemocníc na Slovensku, ktoré v uplynulom čase usporiadali obdobné  podujatia s cieľom zvýšiť povedomie o zdravotníckej prevencii. Sprievodný program bude určený nielen dospelým, ale i deťom.  Klauni  prídu rozosmiať  nie len malých pacientov na oddelení, ale i všetky deti, ktoré zavítajú v tento deň do nemocnice,“ dodala riaditeľka.

Príloha:

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL