Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Bánovská nemocnica sa pripravuje na Deň otvorených dverí

17.10.2016

NEMOCNICA Bánovce, 3. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, predstaví široké portfólio aktivít, ktoré budú zamerané na prevenciu. Už v piatok 21. októbra 2016 v čase od 10:30 do 17:00 hodiny sa širokej verejnosti budú venovať zdravotníci priamo pred nemocnicou. Partnerom podujatia je i najväčšia zdravotná poisťovňa na Slovenku.

Hlavným cieľom podujatia bude pritiahnuť pozornosť na aktivity, ktoré ľudia väčšinou zanedbávajú a rýchlom životnom tempe nestíhajú absolvovať.

Každý návštevník si počas celého dňa 21. októbra môže dať u zdravotníkov bezplatne urobiť viaceré vyšetrenia. Zadarmo v ten deň bude meranie celkovej kondície tela, meranie krvného tlaku, cholesterolu a nácvik zubnej hygieny. ,,Komunikácia s pacientom ako súčasť modernej medicíny je veľkou výzvou pre každé zdravotnícke zariadenie. Deň otvorených dverí je jednou z foriem ako sa chceme priblížiť k ľuďom pomocou prevencie. Dúfame, že v piatok 21. októbra nás navštívi veľa ľudí, ktorým nie je ich zdravie ľahostajné. Všetci sú srdečne vítaní," uviedla MUDr. Mina Bobocká riaditeľka nemocnice s tým, že sprievodný program je pripravený nielen pre dospelých ale i pre deti.

NEMOCNICA Bánovce – 3. súkromná nemocnica je mimoriadne úspešná predovšetkým v oblasti poskytovania jednodňovej zdravotnej starostlivosti v deviatich odboroch, hlavne v odbore ortopédie, gynekológie a pôrodníctve. Nemocnica sa touto aktivitou pripojí k skupine nemocníc na Slovensku, ktoré v uplynulom čase usporiadali obdobné  podujatia s cieľom zvýšiť povedomie o zdravotníckej prevencii. 


Príloha:


 

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL