Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Lekári z bánovskej nemocnice bežali maratón v Prahe

9.5.2017

Lekári Andrej Falát a Mário Drozdík z NEMOCNICE Bánovce - 3. súkromnej nemocnice, ktorá je členom skupiny AGEL, sa v nedeľu 7. mája pridali k športovcom, ktorí sa zúčastnili svetoznámeho maratónu v Prahe. Po niekoľkohodinovom behu, ktorý štartoval na Staromestskom námestí skončili úspešne v cieli.

„Zabehnúť toto športové podujatie je snom každého bežca. Absolvoval som  roky tréningu, aby som si ho mohol splniť. Atmosféra maratónu v Prahe je výnimočná. Dotvára ju prostredie starých pražských uličiek mesta. Chcem sa poďakovať ľuďom, ktorí mi pri mojom snažení pomáhali. V Prahe sa na Staromestskom námestí stretli bežci z celého sveta. Ja a môj kolega Andrej Falát sme bežali vo farbách našej nemocnice. Nereprezentoval som len NEMOCNICU Bánovce a skupinu AGEL, ale aj našu krajinu Slovensko,“ opísal  Mário Drozdík.

Vyše desať tisíc účastníkov všetkých vekových kategórií, ktorí sa postavili štart hovorí o kvalite tohto podujatia. Na štart jedného z najkrajších svetových maratónov sa postavila elita atletiky, ale aj tisícky bežcov z takmer deväťdesiatich  krajín sveta.

,,Pražský maratón, ktorý sme bežali v kategórií 2RUN je jedno z podujatí, ktorého prioritou nie je celkové umiestnenie. Dôležité je dokázať  prekonať svoje vlastné méty,“ doplnil Andrej Falát.    

NEMOCNICA Bánovce – 3. súkromná nemocnica je mimoriadne úspešná predovšetkým v oblasti poskytovania jednodňovej zdravotnej starostlivosti v deviatich odboroch, hlavne v odbore ortopédie, gynekológie a pôrodníctve.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL