Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Biele srdcia získali sestry z bánovskej nemocnice

12.5.2017

NEMOCNICA Bánovce zažila výnimočný deň. Pri príležitosti Medzinárodného dňa sestier boli ocenené sestry, ktoré svoj život zasvätili ošetrovateľskej práci. Regionálna komora sestier a pôrodných asistentiek ocenila prestížnou cenou Biele srdce zdravotné sestry z NEMOCNICE Bánovce, 3. súkromnej nemocnice, ktorá je členom skupiny AGEL. Včera 11. mája si ho prevzali Anna Amerštainová vrchná sestra a Anna Filinová sestra gynekologicko – pôrodníckeho oddelenia.

„Cenu Biele srdce vnímam ako morálne ocenenie náročnej ošetrovateľskej práce a som za každé uznanie ošetrovateľskej práce vďačná. Sme radi, že ocenenie získali práve sestry z našej nemocnice. Je to motivujúce pre celý náš kolektív,” povedala Zuzana Jeřábková prezidentka Regionálnej komory sestier a pôrodných asistentiek  v Bánovciach nad Bebravou.

Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek túto cenu udeľuje v troch kategóriách pre jednotlivé povolania na dvoch úrovniach – republikovej a regionálnej.

„Vážim si profesionalitu a nenahraditeľnú  ľudskosť nášho zdravotníckeho  personálu. Vďaka  ich snahe a zanieteniu sú dôvodom, prečo  dokážeme poskytovať zdravotnícku starostlivosť na skutočne vysokej  profesionálnej úrovni. Uznanie našich sestier  vnímam  veľmi pozitívne. Oceneným sestrám veľmi pekne ďakujem za ich poctivú prácu a srdečne blahoželám,” uviedla riaditeľka nemocnice MUDr. Mina Bobocká

Biele srdce bolo v roku 1999 oficiálne vybrané ako celosvetový symbol sestier pri príležitosti 100. výročia založenia Medzinárodnej rady sestier. Tento symbol charakterizuje starostlivosť, poznanie a ľudskosť, ktoré sú najobsiahlejšími časťami duše a práce sestry. Zároveň spája a zjednocuje sestry z celého sveta.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL