Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Ocenenie Sestra roka 2017

1.6.2017

V NEMOCNICI Bánovce - 3. súkromnej nemocnici, člen skupiny AGEL sa 30. mája 2017 uskutočnilo slávnostné odovzdávanie ocenení, ktoré si prevzalo deväť sestier. Za ich záslužnú prácu sa verejne poďakovali riaditeľka nemocnice MUDr. Mina Bobocká, námestníčka pre ošetrovateľstvo Erika Mišiaková a prezidentka Regionálnej komory sestier a pôrodných asistentiek Zuzana Jeřábková.

,,Sestry sú tie, ktoré si nielen plnia svoje pracovné povinnosti zodpovedne, s láskou a úctou k človeku, ale sú to osoby, ktoré často pracujú nad rámec svojich pracovných povinností. A mnohokrát i vlastných síl," povedala Erika Mišiaková námestníčka pre ošetrovateľstvo.

Ocenenie Sestra roka 2017 si prevzala Janka Chuťková, ktorá pracuje na detskom oddelení krásnych 28 rokov, vedúca sestra neonatologického oddelenia Martina Košinová, ktorá pracuje v nemocnici 10 rokov, Alena Pilchová pracuje 10 rokov na JZS v odbore chirurgia. Medzi ďalšie ocenené patrí aj Agneša Botková, ktorá prácu sestry na internom oddelení vykonáva už krásnych 33 rokov, Marta Paštrnáková pracuje na oddelení dlhodobo chorých 9 rokov, sestra fyziatricko-rehabilitačného oddelenia Danka Kyjacová pracuje v nemocnici už 25 rokov, Zuzana Šebeňová pracuje 7 rokov na gynekologicko-pôrodníckom oddelení. Stanislava Beňadiková pracuje 11 rokov ako sestra na operačných sálach a poslednou ocenenou je Zuzana Gogoľová, sestra rádiologického oddelenia, ktorá v nemocnici pracuje 30 rokov.

,,Úspechy sestier sú predovšetkým kolektívne úspechy. Sú veľmi úzko späté s celým zdravotníckym tímom a s atmosférou na pracovisku. Všetkým naším sestrám v nemocnici úprimne ďakujem za ich svedomitú a príkladnú prácu," dodala MUDr. Mina Bobocká riaditeľka nemocnice.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL