Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Deň detí v bánovskej nemocnici

5.6.2017

NEMOCNICA Bánovce, člen skupiny AGEL zorganizovala pre deti výnimočný program, ktorý bol rozdelený do dvoch častí. Všetko sa začalo v piatok 2. júna 2017 na detskom oddelení. Oslava vyvrcholila v sobotu 3. júna veľkým výletom. Deti zamestnancov si užili zábavu v aquaparku v Bešeňovej.

Deň detí sa v bánovskej nemocnici oslavoval  výnimočne dvakrát. Malí, menší aj tí najmenší sa stretli na detskom oddelení s kvetinovými vílami. Pediatričky MUDr. Mária Habánková a MUDr. Ivana Hanáková v ten deň liečili, rozdávali dobrú náladu i darčeky. Malí pacienti boli obdarovaní hračkami, ktoré si mohli zobrať so sebou domov.

Nemocnica podporila obnovenie detského kútika. Opakovaná modernizácia prispeje k zvýšeniu štandardov pre choré deti a ich rodičov. ,,Nemocnica po druhýkrát zorganizovala akciu Deň detí v nemocnici. V tomto duchu sme pridali k programu druhú aktivitu. Nevšedné chvíle s nami oslávili detskí pacienti i deti našich zamestnancov. Ich radosť a úsmev sú pre nás záväzkom k ďalšej činnosti," uviedla MUDr. Mina Bobocká riaditeľka nemocnice.

Program pokračoval nasledujúci deň v sobotu. Autobus detí a ich rodičov, ktorí pracujú v nemocnici vyrazil 3. júna do Bešeňovej. Zdrojom zaručenej zábavy bol čas strávený v miestnom aquaparku. 

NEMOCNICA Bánovce i takýmto spôsobom napomohla aktivitám, ktoré sa viažu k podpore rodiny a zosúladenia rodinného a pracovného života. ,,Naše úsilie spočíva v pomoci deťom a ich  rodinám. Máme snahu budovať a zlepšovať podmienky na detskom oddelení. Prostredie, v ktorom sa deti liečia, je veľmi dôležité a je súčasťou procesu k vyliečeniu detí," dodala MUDr. Mina Bobocká. 

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL