Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

NEMOCNICA Bánovce modernizuje prístrojové vybavenie

18.7.2017

NEMOCNICA Bánovce, člen skupiny AGEL, pracuje od júla 2017 s novým prístrojovým vybavením v celkovej hodnote 6204 eur. Mesto Bánovce nad Bebravou prispelo k jeho nákupu sumou 2500 eur. Nové medicínske prístroje slúžia pacientom pri rehabilitáciách a na operačnej sále.

V bánovskej nemocnici sa pokračuje v postupnej modernizácii medicínskych prístrojov. Jej cieľom je zvýšiť komfort pacientov a zabezpečiť kvalitnejšiu medicínsku starostlivosť v regióne hornej Nitry.

Dva prístroje GBTL-5625 Elektroliečba BTL VAC pre rehabilitáciu a priebežná zvarovačka Getinge, model HS 100 pre sterilizáciu na operačných sálach slúžia zdravotníckemu personálu nemocnice od júla 2017.

,,Moderné vybavenie je vždy spoľahlivejšie a uľahčuje prácu zdravotníkom. Sme vďační za každú spoluprácu, ktorá prispeje k napredovaniu bánovskej nemocnice,“ uviedla MUDr. Mina Bobocká riaditeľka NEMOCNICE Bánovce.

,,V mene nášho zdravotníckeho zariadenia a pacientov srdečne ďakujem za finančnú pomoc, ktorú nám Mesto Bánovce nad Bebravou poskytlo,“ dodala MUDr. Mina Bobocká

Medicínsky prístroj GBTL-5625 Elektroliečba BTL VAC pre rehabilitáciu umožňuje aplikovať elektroliečebné prúdy. Má zabudovanú encyklopédiu s predprogramovanými liečebnými protokolmi a diagnózami. Priebežná zvarovačka Getinge, model HS 100 pre sterilizáciu na operačných sálach slúži na zatavenia sterilizačných obalov. Tie sa dennodenne využívajú pri každej operácií.

NEMOCNICA Bánovce je všeobecná nemocnica, ktorá poskytuje zdravotnú starostlivosť obyvateľom spádovej oblasti okresu Bánovce nad Bebravou s počtom približne 38 385 obyvateľov. 

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL