Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Podľa posledného prieskumu poistencov sme najlepšia všeobecná nemocnica v Trenčianskom kraji

19.3.2018

NEMOCNICA Bánovce, člen skupiny AGEL, uzatvára top desiatku najlepších všeobecných nemocníc na Slovensku. V prieskume to potvrdili poistenci najväčšej súkromnej poisťovne. Dôvera zaradila bánovskú nemocnicu aj na prvé miesto v hodnotení všeobecných nemocníc v Trenčianskom kraji.

Zdravotná poisťovňa Dôvera každoročne predstaví rebríček nemocníc, ktorý je postavený na hodnotení pacientov. Každoročne sa do prieskumu zapájajú tisícky spokojných ale i nespokojných pacientov. V tomto roku svoj názor  vyjadrilo 6300 pacientov. Rebríček je pomyselným zrkadlom zdravotníckych zariadení, odráža sa v ňom miera spokojnosti so zdravotníkmi, stravou či ubytovaním.

Vo všeobecnosti majú pacienti v nemocniciach výhrady ku kvalite ubytovania a strave, podľa nich by sa mal zmeniť i postoj personálu k upratovaniu priestorov. Ľudia hodnotia, naopak, pozitívne  prístup zdravotníkov k hospitalizovaným.

Výsledky prieskumu označila poisťovňa za jeden z podstatných ukazovateľov, na ktorý sa bude pozerať pri uzatváraní zmlúv so zdravotnými poisťovňami.

,,Skvelé umiestnenie, čo viac dodať. O našu nemocnicu sa staráme, veríme jej, pre mňa osobne je druhým domovom. Za to, že sa dnes umiestňujeme na  popredných priečkach vďačíme hlavne naším zamestnancom a pacientom. Všetci veríme, že i malá nemocnica dokáže veľké úspechy. Výsledky prieskumu nás zaväzujú pokračovať v poskytovaní kvalitnej zdravotnej starostlivosti v regióne.  Obzvlášť si vážim prvenstvo nemocnice, udelené v kategórií všeobecných nemocníc, v Trenčianskom kraji,“ uviedla riaditeľka NEMOCNICE Bánovce MUDr. Mina Bobocká.

NEMOCNICA Bánovce zabezpečuje zdravotnú starostlivosť obyvateľom spádovej oblasti okresu Bánovce nad Bebravou s počtom približne 38.385 obyvateľov. Zariadenie poskytuje lôžkovú zdravotnú starostlivosť a jednodňovú zdravotnú starostlivosť, špecializovanú ambulantnú zdravotnú starostlivosť, čiastočne všeobecnú zdravotnú starostlivosť, starostlivosť v spoločných vyšetrovacích a liečebných zložkách, pričom mimoriadne úspešná je nemocnica predovšetkým v oblasti poskytovania jednodňovej zdravotnej starostlivosti v chirurgických odboroch a gynekológii.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL