Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Nemocnica Bánovce rozširuje a modernizuje zdravotnú starostlivosť v gynekologickej ambulancii

25.8.2018

Po novom sa zmení systém zdravotnej starostlivosti v súvislosti s personálnym obsadením v ambulancii. Doteraz sa lekári striedali v nadväznosti na rozpis služieb na oddelení, po novom nájdu pacientky v ambulancii len jednu – stálu lekárku. Zmeny nastanú aj v samotnej komunikácií, pacientky budú môcť využiť rozšírené spektrum online komunikácie. Nemocničnú gynekologickú ambulanciu budú môcť využiť aj budúce mamičky, realizuje sa na nej 3D/4D sonografia s možnosťou vytvorenia fotografie nenarodeného dieťatka. Výhodou gynekologickej ambulancie sú krátke čakacie doby.

Ambulancia okrem služieb bežnej gynekologicko-pôrodníckej ambulancie poskytuje aj v rámci jednodňovej chirurgickej starostlivosti v gynekológii realizáciu miniinvazívnych zákrokov a endoskopických operácií. Pacientky sa môžu objednávať v prípade potreby odstránenia polypu, vykonáva sa hysteroskopia a odstránenie genitálnych bradavíc. Realizujú sa operácie na diagnostiku neplodnosti, priechodnosti vajíčkovodov a kyretáž dutiny maternice. Na žiadosť pacientky je možné vykonať i sterilizáciu.

Pre aké pacientky je určená nemocničná gynekologická ambulancia?                        

V zásade pre všetky ženy. Aj pre ženy, ktoré hľadajú komplexný prístup k riešeniu ich problémov.

V ambulancii lekárku nájdu pacientky v pondelok a v stredu od 07:00 do15:00 hod. a vo štvrtok od 13:00-17:00 hod. V prípade otázok sa môžu na mňa obrátiť prostredníctvom webovej stránky www.nemocnicabanovce.sk alebo na stanislava.zacikova@nemocnicabanovce.sk a prostredníctvom FB stránky MUDr. Stanislava Žáčiková.  

 

 

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL