Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Ďakovný list riaditeľky 3. súkromnej nemocnice Bánovce nad Bebravou, člen skupiny AGEL, MUDr. Miny Bobockej

16.6.2020

Ďakovný list riaditeľky 3. súkromnej nemocnice Bánovce nad Bebravou, člen skupiny AGEL, MUDr. Miny Bobockej

Vážení občania, pacienti, kolegovia, priatelia a naši rodinní príslušníci,

v úvode roka nikto z nás nepredpovedal, v akom duchu sa bude niesť. Pandémia koronavírusu postupne paralyzovala celý svet, pretože na boj s neviditeľným nepriateľom nebol nikto dostatočne pripravený. Všetky odvetvia zaznamenali zníženia alebo úplné výpadky príjmov a núdzový stav neobišiel ani zdravotníctvo. Aj v tejto náročnej a neistej situácii sa však našlo množstvo ľudí, ktorí nepodľahli strachu. My, zdravotníci, sme odvážne stáli v prvej línii aj napriek akútnemu nedostatku ochranných prostriedkov v celej krajine. Z vlastnej iniciatívy sa k nám pridali mladí medici, ktorí pomáhali s testovaním pacientov a triážami v nemocniciach, vedeckí pracovníci začali s prípravou vakcín a inteligentných testov, technicky zdatní odborníci sa zase takmer okamžite pustili do výroby ochranných pomôcok a zdravotníckych zariadení. Netreba však zabúdať ani na osoby, o ktorých sa tak často nehovorí, ale ich pomoc je neoceniteľná. Sú nimi dobrovoľníci a podporovatelia, ktorí sa v čase tejto globálnej krízy rozhodli priložiť ruku k dielu a nezištne venovať sponzorské dary tam, kde sú najviac potrebné. Aj naša nemocnica je veľmi vďačná priaznivcom, ktorí ju v tomto neľahkom období podporili, preto by som im v mene všetkých zamestnancov i pacientov chcela vyjadriť svoju úprimnú vďaku.

Srdečné poďakovanie patrí PhDr. Rudolfe Novotnej - primátorke mesta Bánovce nad Bebravou, Ing. Zuzane Máčekovej - starostke obce Uhrovec, Mikroregiónu Uhrovecká dolina – Uhrovec, Ing. Jurajovi Masarykovi - AB-COM Topoľčany, Doc. PaedDr. Jozefovi Božikovi, PhD. – primátorovi mesta Partizánske, Jánovi Jamrichovi - Farby LUX, Jánovi Danišovi - veľkosklad drogérie, spoločnosti ETERNA, spoločnosti Makyta Púchov, Zdravotnej poisťovni Dôvera, VÚC Trenčín, pánovi Tran - majiteľovi siete čínskych obchodov v Bánovciach nad Bebravou, Michalovi Braunerovi, Marcelovi Gabrielovi, Dávidovi Ďurčovi, pani Ďurkáčovej a všetkým ostatným, ktorí nám akýmkoľvek spôsobom pomohli.  

MUDr. Mina Bobocká
riaditeľka a konateľka spoločnosti

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL