Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Nemocnica Bánovce zmenila režim triáže pacientov

25.6.2020

Nemocnica Bánovce, 3. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, v súvislosti s uvoľňovaním opatrení súvisiacich s pandémiou koronavírusu ukončila doterajší režim centrálneho triedenia pacientov (triáže) pri vstupe do nemocnice. Celý proces pri návšteve nemocnice je tak pre pacienta jednoduchší a rýchlejší.

,,Momentálne sa triáž v bánovskej nemocnici pred vstupom do nemocnice nevykonáva. Pacienti sú upozornení, že do budovy môžu vstupovať len s rúškom a majú k dispozícii dezinfekciu na ruky. Na jednotlivých ambulanciách a oddeleniach potom podpíšu čestné prehlásenie ohľadom pobytu v zahraničí a svojej epidemiologickej anamnézy,“ vysvetľuje riaditeľka Nemocnice Bánovce MUDr. Mina Bobocká. Týmto opatrením vyšla nemocnica v ústrety pacientom, zrýchlilo sa ich vybavovanie, pričom sú zachované základné preventívne opatrenia ohľadne COVID-19.

Nemocnica Bánovce zaviedla potrebné opatrenia, ktoré sa týkali organizácie  a chodu nemocnice s  cieľom  ochrániť zamestnancov nemocnice a pacientov pred šírením koronavírusu  ešte pred vládnym vyhlásením krízového stavu, ktoré bolo 12. marca 2020.  

Aktuálne sú v prevádzke všetky oddelenia a všetky príjmové a špecializované ambulancie, ktoré fungujú v štandardnom režime.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL