Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Vianočné prianie riaditeľky nemocnice

24.12.2020

Po roku s číslom ´20 zostal mi len divný pocit , zle spím, budievam sa často po pol noci. Ľudia sú smutní, boja sa, čo deň prinesie, pochmúrny čas, stále prázdne námestie. Na začiatku tretej dekády pred nami sú iba otázky a dohady. Želám nám všetkým nájdime pokoj, zmysel v každej zmene. Nájdime lásku, šťastie vo svojom okolí, nech nás už nikdy srdce nebolí. MUDr. Róbert Opáth

Milí kolegovia, pacienti, všetci priatelia a spolupracovníci našej nemocnice, 

 
sviatky sú predo dvermi, ale tie tohtoročné budú iné, než na aké sme zvyknutí. Na Vianoce si väčšina z nás, dospelých, nepraje nič iné, než byť obklopení rodinou a priateľmi. Tento rok sa však od nás žiada presný opak – z lásky k blížnym osobné kontakty znížiť na minimum. Pandémia nového koronavírusu nás prekvapila a potrápila. Veľa nám vzala, ale rovnako veľa nám aj dala. Vzala nám slobodu, ale dala nám trpezlivosť. Vzala nám čas s rodinou, ale dala nám čas nájsť samých seba. Vzala nám zdravie, ale dala nám a chuť bojovať. Zasiala do nás strach, ale zároveň aj odvahu a nezlomnosť. 
Už o pár dní sa rozlúčime nielen so starým rokom, ale aj s celým desaťročím. Bolo to desaťročie, v ktorom sa tlačítkové telefóny zmenili na inteligentné smartfóny. Desaťročie, v ktorom menej píšeme na papier, no o to rýchlejšie sme sa naučili ťukať do mobilov a počítačov. Desaťročie, v ktorom sme získali stovky priateľov, ktorých osobne nepoznáme. Desaťročie celebrít, youtuberov a influencerov, ktorí sa nám denne prihovárajú zo sociálnych sietí. Desaťročie, ktoré nám na rozlúčku dalo koronu. Toto desaťročie nám ukázalo, že všetko je pominuteľné, svet sa mení z minúty na minútu a že žijeme ako na hojdačke – raz hore a raz dole. Práve v tomto čase by sme sa mali zastaviť, prehodnotiť naše životy, skutky a názory a uvedomiť si, že napriek všetkému je svet krásne miesto, kde sa oplatí žiť. 
V predvianočnom čase sa každoročne s úprimnou vďakou a úctou svojim kolegom prihováram na vianočnom večierku, tento rok nám ho však situácia nedopriala. Preto by som im rada vyjadrila svoju vďačnosť aspoň touto cestou.  Veľmi si vážim prácu a ochotu každého zamestnanca našej nemocnice, či už ide o lekárov, zdravotné sestry, sanitárov či personál zabezpečujúci technickú správu a čistotu priestorov. Ďakujem za Váš čas, statočnosť a odhodlanie, ktoré ste v uplynulom roku investovali nielen nemocnici ako takej, ale predovšetkým našim pacientom. Uvedomujem si, že to častokrát bolo na úkor Vášho voľna a o to viac si Váš osobný prínos cením.
Na záver by som Vám všetkým chcela zo srdca popriať ničím nerušené najkrajšie sviatky roka, veľa zdravia, lásky, šťastných okamihov. Keď počas štedrej večere zasadneme k prestretému stolu, spomeňme si na tých, ktorí už nie sú medzi nami a ktorým nepochybne patrí čestné miesto nielen pri stole, ale aj v našich srdciach. 
 
MUDr. Mina Bobocká
riaditeľka nemocnice
Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL