Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Bánovská nemocnica kvôli koronavírusu obmedzí na 15 dní činnosť oddelenia dlhodobo chorých

1.2.2021

Nemocnica AGEL Bánovce stále bojuje s vysokým počtom svojich zamestnancov, ktorí sú v dôsledku pozitivity na koronavírus či karantény v súčasnosti mimo výkonu svojej práce. Situácia sa v posledných dňoch natoľko skomplikovala, že sa vedenie nemocnice rozhodlo na 15 dní obmedziť činnosť oddelenia dlhodobo chorých.

„Aktuálne máme v nemocnici 19 covid pozitívnych kolegov, vírus zasiahol takmer všetky sestry na oddelení dlhodobo chorých. Preto sme boli nútení prijať organizačné opatrenia a od dnešného dňa až do 15. februára činnosť ODCH obmedzujeme,“ vysvetlila kritickú situáciu riaditeľka Nemocnice AGEL Bánovce MUDr. Nina Bobocká. Nemocnica sa aktuálne stará o 16 covid pozitívnych pacientov, tu je starostlivosť plne zabezpečená.

Nemocnica AGEL Bánovce pokračuje aj v očkovaní, denne zaočkuje cca 135 záujemcov, ktorí sa registrovali na korona.gov.sk. Od začiatku vakcinácie Nemocnica AGEL Bánovce zaočkovala takmer 750 ľudí vrátane zamestnancov nemocnice. V nemocnici pokračuje aj bezplatné antigénové a PCR testovanie v mobilnom odberovom mieste

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL