Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Nemocnica AGEL Bánovce rozšírila prevádzku mobilného odberového miesta

16.2.2021

Nemocnica AGEL Bánovce kvôli veľkému záujmu verejnosti rozšírila prevádzkové hodiny mobilného odberového miesta. Vedenie nemocnice vyšlo v ústrety záujemcom o testovanie a mobilné odberové miesto bude v prevádzke v pracovných dňoch a v sobotu po dobu osem hodín.

„Na základe zmluvy s Ministerstvom zdravotníctva SR od dnes prevádzkujeme naše mobilné odberové miesto na bezplatné antigénové testovanie každý pracovný deň osem hodín, a to v čase od 8.00 hod do 16.30 hod. s polhodinovou obedňajšou prestávkou v čase 12.00 až 12.30 hod,“ uviedla riaditeľka Nemocnice AGEL Bánovce MUDr. Mina Bobocká s tým, že posledný odber sa realizuje o 16.00 hod.

Všetci záujemcovia o bezplatné antigénové testovanie sa musia vopred objednať prostredníctvom webového portálu www.korona.gov.sk. „Ak to kapacity umožňujú, testujeme aj osoby, ktoré sa vopred neregistrovali, ale uprednostnení sú samozrejme objednaní,“ dodala M. Bobocká.

PCR testovanie pre indikovaných pacientov sa nemení a bude realizované v pondelok, stredu a v piatok.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL