Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Príbuzní pacientov v nemocnici AGE Bánovce ich môžu navštevovať bez obmedzení

10.6.2021

Príbuzní pacientov, ktorí sú hospitalizovaní v Nemocnici AGEL Bánovce, ich už môžu bez obmedzení navštevovať. V zmysle covid automatu sú Bánovce nad Bebravou oranžovým okresom, a teda tu platia už len mierne protiepidemické opatrenia. Pri návšteve nemocnice však stále platí, že všetci musia mať prekryté dýchacie cesty a používať dezinfekciu.

Nemocnica AGEL Bánovce počas celej pandemickej situácie veľmi citlivo pristupovala k skĺbeniu prísnych pandemických opatrení, zákazu návštev pacientov, ale aj s ohľadom na príbuzných a snahou byť v súlade s právami pacientov. „Návštevy pacientov sme vzhľadom na aktuálny covid automat už povolili bez obmedzení, príbuzní a predovšetkým samotní pacienti už nebudú stresovaní dlhou odlukou od najbližších, ktoré priniesla pandémia koronavírusu. Osobné stretnutie a povzbudenie je vždy lepšie a pomáha aj v liečbe ako len telefonický kontakt. Ďakujem všetkým rodinám, ktoré počas prísneho režimu v nemocnici s pochopením tieto opatrenia rešpektovali a verím, že stav z pred pár týždňov sa už nevráti,“ hovorí riaditeľka bánovskej nemocnice MUDr. Mina Bobocká.

Návštevné hodiny v bánoveckej nemocnici sú každý deň medzi  14.00 hod až 16.00 hod. „Nemáme už limity na počet príbuzných pri jednej návšteve, ani obmedzený čas na 15 minút, ako to bolo na začiatku, keď sme návštevy povolili. Verím však, že každý, kto do nemocnice príde navštíviť svojho blízkeho, bude naďalej zodpovedný, prekrytie dýchacích ciest a dezinfekcia rúk je samozrejmosťou,“ uviedla riaditeľka nemocnice. Najväčší ohlas má neobmedzené povolenie návštev na oddelení dlhodobo chorých, kde seniori môžu znovu vidieť svoje deti a vnúčatá.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL