Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Bánovská nemocnica znovu ponúka možnosť antigénových testov na koronavírus za poplatok 5 EUR

18.8.2021

Nemocnica AGEL Bánovce sa od dnešného dňa zaradila medzi sedem desiatok zdravotníckych zariadení, ktoré v rámci Slovenska znovu ponúkajú možnosť dať sa otestovať na koronavírus. V zmysle príkazu ministerstva zdravotníctva sa testy realizujú sedem dní v týždni, osem hodín denne a stoja 5 eur, čo je ministerstvom zdravotníctva stanovený manipulačný poplatok.

„Antigénové testovanie sme spustili dnešným dňom v našom mobilnom odberovom mieste, spoplatnené je sumou 5 EUR,“ hovorí riaditeľka Nemocnice AGEL Bánovce MUDr. Mina Bobocká. Testovať sa verejnosť môže každý deň od 7.00 do 15.30 hod.

Na testovanie nie je potrebné sa vopred objednať, stačí prísť. ,,Každý testovaný  dostane po testovaní sms správu s výsledkom testovania, všetko funguje cez informačný systém,“ vysvetľuje riaditeľka nemocnice.

Nemocnica AGEL Bánovce stále ponúka aj viaceré druhy PCR testov vrátane výhodných rodinných balíčkov. Za tento komerčný produkt je potrebné zaplatiť a objednať sa na test vopred buď na webe www.agellab.sk, alebo na rezervacie.agel.sk.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL