Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Bánovská nemocnica začína od septembra očkovať aj deti od 12 rokov

31.8.2021

Nemocnica AGEL Bánovce začína od 2. septembra 2021 v rámci svojho vakcinačného centra očkovať aj deti od 12 rokov. Vzhľadom na aktuálny záujem verejnosti o vakcináciu proti koronavírusu, nemocnica upravila očkovacie dni a časy.

„Od septembra vychádzame v ústrety verejnosti a začíname s očkovaním aj detí od 12 rokov. Podarilo sa nám vo vakcinačnom centre zazmluvniť pediatra, čo je podmienka realizácie očkovania detí,“ vysvetľuje MUDr. Anna Zelenáková, koordinátorka vakcinačného centra nemocnice.

Keďže v rámci celého regiónu je menší záujem o očkovanie, nemocnica upravila časy, kedy bude možné sa dať zaočkovať. „Registrovaní záujemcovia prostredníctvom portálu www.korona.gov.sk sa budú môcť u nás zaočkovať v utorok, štvrtok a v piatok, vždy od 8.00 do 11.00 hod a potom od 12.00 do 14.00 hod.“, vysvetľuje zmeny MUDr. Zelenáková.

Zaočkovať sa budú môcť aj neregistrovaní záujemcovia, a to v rovnakých dňoch a čase.

Nemocnica AGEL Bánovce od začiatku očkovania už podala prvú alebo druhú dávku vakcíny Pfizer/Biontech vyše 22 000 záujemcom. V samotnej nemocnici je zaočkovaných aj 84 % všetkých zamestnancov.

V rámci prevencie proti tretej vlne pandémie nemocnica stále ponúka aj antigénové testovanie za poplatok 5 EUR, a to každý deň od 7.00 do 15.30 hod a počas víkendov od 7.00 do 11.00 hod.

Na testovanie nie je potrebné sa vopred objednať, stačí prísť. Každý testovaný  dostane po testovaní sms správu s výsledkom testovania, všetko funguje cez informačný systém

Nemocnica AGEL Bánovce ponúka aj viaceré druhy PCR testov, pokiaľ však nie je toto vyšetrenie indikované lekárom alebo hygienikom, ide o komerčný produkt a je potrebné za toto vyšetrenie zaplatiť. Tiež je potrebné sa na test vopred objednať buď na webe www.agellab.sk, alebo na rezervacie.agel.sk.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL