Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

V Nemocnici AGEL Bánovce platí zákaz návštev

15.7.2022

V Nemocnici AGEL Bánovce začína platiť dnešným dňom, t. j. od 15. júla 2022, zákaz návštev hospitalizovaných pacientov. Vyplýva tak z rozhodnutia hlavného epidemiológa a hygienika skupiny AGEL SK.

„S platnosťou od 15. júla 2022 až do odvolania platí v Nemocnici AGEL Bánovce zákaz návštev. Rozhodnutie bolo prerokované v súčinnosti s medicínskym vedením a hlavným epidemiológom a hygienikom spoločnosti AGEL SK. Primárnym zámerom je ochrana nášho personálu a pacientov, v dôsledku nepriaznivého vývoja epidemiologickej situácie v súvislosti s ochorením COVID-19,“ informuje riaditeľka nemocnice MUDr. Mina Bobocká.

Nepriaznivá epidemiologická situácia a najmä snaha predísť ťažkým dopadom pandémie viedla k rozhodnutiu, že od 15. júla 2022 platí v bánovskej nemocnici zákaz návštev hospitalizovaných pacientov. V prípade pacientov v terminálnom štádiu ochorenia, alebo z dôvodu návštevy kňaza je možné udeliť výnimku pri dodržaní prísnych pandemických opatrení. Možnosť zabezpečenia osobných potrieb pacientov je denne, kedy môžu príbuzní odovzdať veci službukonajúcemu personálu na oddelení. 

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL