Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Nemocnica AGEL Bánovce rekonštruuje hlavný vchod

19.7.2022

Nemocnica AGEL Bánovce začala s rekonštrukciou hlavného vchodu do budovy nemocnice. Z dôvodu rozsiahlych prác je v súčasnosti vstup do budovy uzatvorený, pacienti môžu využívať náhradný bočný vchod. Cieľom rekonštrukcie je vybudovať moderné priestory a poskytnúť pacientom vyšší komfort.

,,Z dôvodu nevyhovujúcich a zastaraných priestorov vestibulu nemocnice sme sa rozhodli investovať do rozsiahlejšej rekonštrukcie, ktorej výsledkom budú modernejšie priestory. Rekonštrukcia sa týka nielen vstupu do budovy, ale aj priestorov recepcie a triáže,“ objasnil dôvody rekonštrukcie  námestník pre hospodársko-technickú správu Nemocnice AGEL Bánovce Ing. Vladimír Záborský.

Práve kvôli rozsiahlym stavebným prácam, ktoré v týchto dňoch prebiehajú, muselo vedenie nemocnice uzatvoriť hlavný vchod do budovy. „Vzhľadom na bezpečnosť je potrebné, aby pacienti využívali bočný vstup do nemocnice, ktorý je otvorený v čase od 6:00 do 22:00 hod. Cestu k nemu nájdu jednoducho, trasu od hlavného vchodu sme označili smerovacími šípkami,“ dodal námestník. Vedenie nemocnice prosí všetkých o pochopenie, trpezlivosť a opatrnosť v súvislosti s rekonštrukciou.

Stavebné práce vo vestibule,  ktoré nemocnica realizuje z vlastných zdrojov, by mali byť ukončené začiatkom augusta, následne nemocnica plánuje začať s rekonštrukciou výťahov v budove.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL