Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Rekonštrukcia vchodu do bánovskej nemocnice sa blíži do finále

28.9.2022

Nemocnica AGEL Bánovce začala vo februári tohto roku s rekonštrukciou hlavného vchodu do budovy nemocnice. Cieľom rekonštrukcie bolo vybudovať moderné priestory a poskytnúť pacientom vyšší komfort. Aj napriek nepriaznivým podmienkam a neustále sa zvyšujúcim cenám stavebného materiálu je prestavba vo finálnej fáze.

,,Z dôvodu nevyhovujúcich a zastaraných priestorov vestibulu nemocnice sme sa rozhodli investovať do rozsiahlejšej rekonštrukcie, ktorej výsledkom sú modernejšie priestory. Rekonštrukcia sa týkala nielen vstupu do budovy, ale aj priestorov recepcie a triáže,“ objasnil dôvody rekonštrukcie  námestník pre hospodársko-technickú správu Nemocnice AGEL Bánovce Ing. Vladimír Záborský.

 

Do renovácie priestorov nemocnica investovala približne 66 tisíc eur. „Hlavný vstup do nemocnice už môžu pacienti a návštevníci využívať takmer naplno. Nachádzame sa vo finálnej fáze rekonštrukcie, čaká nás ešte presťahovanie recepcie zo starých do nových priestorov, presun elektronickej požiarnej signalizácie, telefónnej ústredne a podobne. Potom budú nasledovať drobné stavebné úpravy na odstránenie starej recepcie a tým vytvorenie menšej oddychovej zóny pre pacientov, ako aj návštevníkov nemocnice,“ vymenoval námestník.

 

V uplynulých týždňoch nemocnica začala tiež s výmenou výťahov. „S realizáciou prác sme nadmieru spokojní, už 26. septembra sme uviedli do prevádzky prvý nový výťah a začalo sa s výmenou druhého. Práce by mali byť ukončené do konca októbra 2022,“ uzatvoril Ing. Záborský.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL