Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Rekonštrukcia vchodu do bánovskej nemocnice sa blíži do finále

28.9.2022

Nemocnica AGEL Bánovce začala vo februári tohto roku s rekonštrukciou hlavného vchodu do budovy nemocnice. Cieľom rekonštrukcie bolo vybudovať moderné priestory a poskytnúť pacientom vyšší komfort. Aj napriek nepriaznivým podmienkam a neustále sa zvyšujúcim cenám stavebného materiálu je prestavba vo finálnej fáze.

,,Z dôvodu nevyhovujúcich a zastaraných priestorov vestibulu nemocnice sme sa rozhodli investovať do rozsiahlejšej rekonštrukcie, ktorej výsledkom sú modernejšie priestory. Rekonštrukcia sa týkala nielen vstupu do budovy, ale aj priestorov recepcie a triáže,“ objasnil dôvody rekonštrukcie  námestník pre hospodársko-technickú správu Nemocnice AGEL Bánovce Ing. Vladimír Záborský.

 

Do renovácie priestorov nemocnica investovala približne 66 tisíc eur. „Hlavný vstup do nemocnice už môžu pacienti a návštevníci využívať takmer naplno. Nachádzame sa vo finálnej fáze rekonštrukcie, čaká nás ešte presťahovanie recepcie zo starých do nových priestorov, presun elektronickej požiarnej signalizácie, telefónnej ústredne a podobne. Potom budú nasledovať drobné stavebné úpravy na odstránenie starej recepcie a tým vytvorenie menšej oddychovej zóny pre pacientov, ako aj návštevníkov nemocnice,“ vymenoval námestník.

 

V uplynulých týždňoch nemocnica začala tiež s výmenou výťahov. „S realizáciou prác sme nadmieru spokojní, už 26. septembra sme uviedli do prevádzky prvý nový výťah a začalo sa s výmenou druhého. Práce by mali byť ukončené do konca októbra 2022,“ uzatvoril Ing. Záborský.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
[email protected]

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL