Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

V bánovskej nemocnici platí zákaz návštev

14.10.2022

V Nemocnici AGEL Bánovce začína od 14. októbra 2022 platiť zákaz návštev hospitalizovaných pacientov. Rozhodnutie vyplynulo zo zhoršujúcej sa epidemiologickej situácie a snahy zabrániť ďalšiemu šíreniu ochorenia.

„S platnosťou od 14. októbra 2022 až do odvolania platí v Nemocnici AGEL Bánovce zákaz návštev na všetkých lôžkových oddeleniach. Primárnym zámerom je ochrana nášho personálu a pacientov v dôsledku nepriaznivého vývoja epidemiologickej situácie v súvislosti s ochorením COVID-19,“ uviedla riaditeľka nemocnice MUDr. Mina Bobocká.

 

Nepriaznivá epidemiologická situácia a najmä snaha predísť šíreniu ochorenia viedla k rozhodnutiu, že od 14. októbra 2022 platí v bánovskej nemocnici zákaz návštev hospitalizovaných pacientov. V prípade pacientov v terminálnom štádiu ochorenia, alebo z dôvodu návštevy kňaza je možné udeliť výnimku pri dodržaní prísnych pandemických opatrení. Príbuzní môžu odovzdať potrebné osobné veci pacientov službukonajúcemu personálu na oddelení každý deň. V prípade zlepšenia situácie plánuje nemocnica návštevy opätovne povoliť.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL