Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Bánovská nemocnica uviedla do prevádzky zrekonštruované priestory aj nové výťahy

10.11.2022

V uplynulých mesiacoch vládol v Nemocnici AGEL Bánovce čulý stavebný ruch. Vo februári sa začala rekonštrukcia hlavného vchodu a vestibulu nemocnice, koncom leta sa pridala aj výmena starých výťahov. Zrekonštruované priestory sú už dokončené a plne slúžia pacientom.

„Za účelom modernizácie priestorov sme sa rozhodli investovať do rozsiahlejšej rekonštrukcie hlavného vchodu aj vestibulu nemocnice. Rekonštrukcia sa týkala aj priestorov recepcie a triáže. V súčasnosti je už recepcia presťahovaná do nových priestorov a veríme, že pacientom aj návštevníkom nemocnice sa výsledok páči rovnako ako nám,“ uviedol  námestník pre ekonomiku a hospodársko-technickú správu Nemocnice AGEL Bánovce Ing. Vladimír Záborský. Na rekonštrukciu nemocnica vynaložila finančné prostriedky vo výške takmer 70 000 €. V najbližších týždňoch vedenie nemocnice plánuje odstrániť priestory bývalej recepcie, čím vznikne priestor na vytvorenie menšej oddychovej zóny pre pacientov.

 

Koncom leta sa začali aj práce súvisiace s výmenou dvoch výťahov v hlavnej budove, ktoré sú využívané verejnosťou, ale aj zdravotníkmi na prevoz pacientov. Celková investícia do rekonštrukcie výťahov presiahla  sumu 114 000 €.  „Práce zahŕňali kompletnú  demontáž dvoch starých výťahov a montáž nových  moderných evakuačných výťahov vrátane novej elektrotechniky“ vymenoval Ing. Záborský. „Veríme, že k novým priestorom a zariadeniam sa budeme správať ohľaduplne, aby nám čo možno najdlhšie vydržali slúžiť v plnej kráse a funkčnosti,“ uzatvoril námestník.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL