Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Príhovor riaditeľky nemocnice

22.12.2022

Vážení kolegovia, spolupracovníci, pacienti a priaznivci našej nemocnice,

už o pár dní sa rozlúčime s rokom 2022. Bol to rok, počas ktorého sa svet prebúdzal k životu po pandémii, rok poznačený vojnou u našich susedov, rok energetickej krízy. 


Zároveň bol však aj rokom, v ktorom sme opäť mohli bez strachu objať svojich najbližších, vidieť úsmev na perách priateľov, tešiť sa z umenia, spoznávať krajiny za hranicami republiky. Veci, ktoré sa nám ešte nedávno zdali celkom všedné, boli tento rok tak vzácne. 


Prajem nám všetkým, aby vzácnosť týchto okamihov z našich životov nikdy nevymizla, aby sme si aj v tomto uponáhľanom svete našli čas na seba, na svojich najbližších a naplno pocítili dôležitosť chvíľ, ktoré nie sú samozrejmosťou. 


Aj touto cestou Vám chcem úprimne poďakovať za Váš prínos pre našu nemocnicu, za ústretovosť a spoluprácu a zároveň Vám zaželať príjemné a požehnané prežitie vianočných sviatkov a rok 2023 naplnený zdravím, šťastím, láskou, osobnými aj pracovnými úspechmi.
Mina Bobocká

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL