Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Bánovská nemocnica vybuduje nové CT pracovisko

11.1.2023

Vedenie Nemocnice AGEL Bánovce začalo v uplynulom roku s prípravným procesom, ktorého cieľom je zriadenie nového CT pracoviska. Počítačová tomografia je vyšetrovacia metóda, ktorá využíva röntgenové žiarenie na detailné zobrazenie jednotlivých vrstiev orgánov a častí tela, vďaka čomu je možné ich detailne posúdiť.

„V pondelok 9. januára sme priestory odovzdali zhotoviteľovi, ktorý sa postará o ich rekonštrukciu. V zmysle schválenej projektovej dokumentácie ako aj stavebného povolenia sme v prvej fáze začali s búracími prácami a momentálne začína rekonštrukcia priestorov budúceho CT pracoviska,“ informoval námestník riaditeľa pre ekonomiku, technické a prevádzkové činnosti Ing. Vladimír Záborský.

 

Práce by podľa predpokladu mali byť ukončené do júna 2023, následne bude pracovisko uvedené do prevádzky. Nachádzať sa bude v priestoroch bývalého archívu na prízemí nemocnice. „Teší nás, že takýmto spôsobom rozšírime spektrum poskytovanej starostlivosti, ale predovšetkým prinesieme do regiónu a bližšie k pacientom pokročilú diagnostickú zobrazovaciu metódu,“ uzatvoril Ing. Záborský.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL