Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Budovanie CT pracoviska v bánovskej nemocnici prebieha podľa plánu

15.3.2023

Vedenie Nemocnice AGEL Bánovce začalo v uplynulom roku s prípravným procesom, ktorého cieľom je zriadenie nového CT pracoviska. Práce na jeho budovaní pokračujú podľa plánu, otvorené by malo byť v priebehu druhého polroka 2023.

„Priestory sme odovzdali zhotoviteľovi ešte v pondelok, 9. januára 2023. V zmysle schválenej projektovej dokumentácie, ako aj stavebného povolenia už máme za sebou búracie práce a momentálne prebieha príprava samotných priestorov, výmena okien a vstupných dverí,“ informoval námestník riaditeľa pre ekonomiku, technické a prevádzkové činnosti Ing. Vladimír Záborský.

 

Práce by podľa prvotných predpokladov mali byť ukončené do júna 2023. „Všetko ide podľa plánu, práce, našťastie, doposiaľ nič nenarušilo, preto môžeme nateraz predpokladaný termín potvrdiť. Po ukončení prác nás bude, samozrejme, čakať inštalácia samotného prístroja, zariadenia a vybavenia a následne bude pracovisko uvedené do prevádzky,“ uviedol Ing. Záborský.

Novozriadené CT pracovisko, ktoré prinesie pokročilú diagnostickú zobrazovaciu metódu priamo do regiónu, sa bude nachádzať v priestoroch bývalého archívu na prízemí nemocnice.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL