Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

038 / 762 41 11

O nemocnici

Nemocnica AGEL Bánovce obhájila certifikáty integrovaného systému riadenia kvality a environmentálneho manažérstva

16.7.2024

Nemocnica AGEL Bánovce po troch rokoch úspešne obhájila certifikát integrovaného systému riadenia kvality a environmentálneho manažérstva v zmysle noriem ISO 9001:2015 a ISO 14001:2015. Získanie certifikátov vyžaduje nepretržité koordinovanie súvisiacich činností a intenzívnu prípravu. Certifikáty, ktoré boli udelené spoločnosťou SGS Slovakia s.r.o., sú v prípade úspešných dohľadových auditov platné do roku 2027.

„Sme veľmi radi, že sme tieto certifikáty už v roku 2021 získali a teraz sme ich v rámci recertifikačného auditu úspešne obhájili. Naša nemocnica sa neustále snaží zvyšovať poskytované služby, zlepšovať komplexnú zdravotnú starostlivosť a ich komfort, preto máme za to, že tieto ocenenia kvality si bánovská nemocnica zaslúži,“ hovorí Ing. Vladimír Záborský, vedúci oddelenia technických a prevádzkových činností a manažér ISM.

 

Zámerom politiky Integrovaného systému manažérstva (ISM) je zvyšovanie funkčnosti a efektívnosti integrovaného systému riadenia kvality a environmentu zavedeného v zmysle medzinárodných noriem ISO 9001 a ISO 14001, plnením príslušných platných právnych národných a medzinárodných predpisov a iných požiadaviek. Cieľom politiky je uspokojovanie potrieb pacientov, minimalizovanie negatívnych dopadov na životné prostredie, prevencia znečisťovania a neustále zlepšovanie efektívnosti integrovaného manažérskeho systému kvality. Jej obsahom je viacero zložiek, ktorým sa prikladá dôležitosť, a to:

 

  1. Trvalé zabezpečenie kvality poskytovaných služieb zdravotnej starostlivosti a zvyšovanie spokojnosti pacientov.

 

  1. Prehlbovanie spolupráce s dodávateľmi tak, aby výsledkom nákupu bola kvalita dodávok.

 

  1. Zvyšovanie produktivity s cieľom byť úspešnou, stabilnou a konkurencie schopnou organizáciou poskytujúcou služby zdravotnej starostlivosti na trhu.

 

  1. Neustále vzdelávanie zamestnancov a zvyšovanie ich kvalifikačných predpokladov pre výkon ich činnosti s cieľom zvýšiť ich povedomie a zodpovednosť v oblasti kvality a ochrany životného prostredia.

 

  1. Zlepšovanie vplyvu na životné prostredie, bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci, ako aj pracovné podmienky zamestnancov, hlavne v rámci nakladania s odpadmi a znižovania spotreby energií.

 

  1. Zvyšovanie funkčnosti a efektívnosti integrovaného systému manažérstva kvality a environmentu zavedeného v zmysle medzinárodných noriem ISO 9001 a ISO 14001, plnením príslušných platných právnych národných a medzinárodných predpisov iných požiadaviek.
Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
[email protected]

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL